14 mrt

De ultieme sportervaring: Watersley Sports & Talentpark verwelkomt Triathlon Stein!

De ultieme sportervaring: Watersley Sports & Talentpark verwelkomt Triathlon Stein! Deze samenwerking zal ervoor zorgen dat onze deelnemers en supporters kunnen genieten van een nog breder scala aan faciliteiten en activiteiten tijdens het evenement. Watersley Sports & Talentpark, gelegen in Sittard, heeft de ambitie om instellingen, bedrijven, overheden en (top)sporters samen te brengen om zo gezamenlijk de top te bereiken. Deze samenwerking leidt niet alleen tot betere sportprestaties, maar ook tot een optimale talentontwikkeling en het vergaren van nieuwe kennis!

Naast een uitgebreid sportaanbod biedt Watersley Sports & Talentpark ook verschillende overnachtingsmogelijkheden, zoals SEPHS Hotel en The Tower Sports Hostel (voor grotere groepen/teams). Bij SEPHS Hotel & The Tower Sports Hostel in Sittard geloven we heilig in dromen. In de dromen van de talenten op ons Watersley Sports & Talentpark, van de topsporters die hier groeien en van jou als onze gast. Of je hier nu verblijft om te herstellen en op adem te komen van jouw triathlon. Of je nu komt omdat je in de buurt moet zijn of om met nieuwe dromen terug naar huis te gaan. Droom jij met ons mee?

Reserveer nu jouw verblijf met 25% korting bij SEPHS Hotel of The Tower Sports Hostel. Kijk voor meer informatie op www.sephshotel-watersley.com of www.thetower-watersley.com.

Ze kijken ernaar uit om jou te verwelkomen en samen met jou te genieten van de prachtige omgeving en het uitdagende parcours dat Triathlon Stein te bieden heeft.

Hopelijk tot ziens!