16 apr

Triathlon Stein afgelast

Helaas moeten wij, de organisatie van de Triathlon Stein, jullie mededelen dat de Triathlon Stein, die op 2 en 4 juli zou plaatsvinden, niet doorgaat. Dit besluit hebben wij moeten nemen vanwege de huidige situatie rondom COVID-19 en alle moeilijkheden en onzekerheden die deze crisis met zich meebrengt. Deze onzekerheden zijn te groot om een mooi evenement neer te kunnen zetten.

We hebben alle mogelijkheden en scenario’s onder de loep genomen en ook deze verschillende scenario’s in een waar coronaplan uitgewerkt. Echter bleek na zorgvuldige afweging dat het door de huidige omstandigheden niet mogelijk was om de Triathlon Stein te laten doorgaan. 

Inschrijvingen

Wat betekent dit voor degene die zich al ingeschreven hebben? Personen die zich reeds hebben ingeschreven krijgen 95% van het inschrijfgeld terug, 5% van het inschrijfgeld behoort namelijk toe tot de Nederlandse Triathlon Bond.  Dit proces zal automatisch in gang gezet worden, hier ontvangt u op korte termijn bericht over. 

Volgende editie

Hoewel het zeer spijtig is dat deze editie van de Triathlon Stein niet door kan gaan, gaan we alles op alles zetten om de volgende editie nog specialer te maken. Plannen worden al gemaakt om er een spectaculair weekend van te maken. ”In het eerste weekend van juli 2022 zijn we, beter dan ooit, terug”, aldus Roger Cuijpers, voorzitter van Stichting Triathlon Stein. We hopen natuurlijk dat wij jullie volgend jaar dan weer mogen verwelkomen!