26 mrt

Stichting Triathlon Stein zoekt coördinatoren!

Lijkt het je leuk om als coördinator aan de slag te gaan voor de Triathlon Stein? Wij zoeken nog coördinatoren die zich met verschillende werkzaamheden zullen bezighouden, de rol is naar eigen wens in te vullen. De mate waarin jij voor ons aan de slag gaat bepaal je zelf. Vind je het leuk om je met meerdere taken bezig te houden? Dat kan natuurlijk ook! Kortom: het is een vrijwilligersfunctie ‘op maat’.

Voorbeelden van de werkzaamheden van een coordinator:

Coördineren van het fietsparcours, wisselzone of (zwem)start, maar ook sponsoring kan tot een van de opties horen.

Lijkt het je leuk om je in te zetten voor de sport en mee te helpen aan de organisatie van ons mooie evenement? Aarzel dan niet langer en stuur vrijblijvend een berichtje naar info@triathlon-stein.nl.